Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag hindra kometen som värmer mitt hjärta från att brinna upp i atmosfären?





Din värmande låga kan ses på flera
kilometers avstånd

Du kommer närmare och närmare
för varje minut

Jag vill så desperat hjälpa dig
att hitta ända fram

Men jag är rädd att du blir kall och förminskad
av syret jag skänker

Om jag bara hade vett att
hålla andan....




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 01:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
just precis...att inte stjäla syret eller kväva med det...fast eldar flammar ju upp av syre...
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson