Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garderoben har en springa under dörren...





Även om jag ditt minne förtränger
så tränger mitt minne
när det är trångt




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-17 01:26



Bookmark and Share


    £isa
wow bra skrivet!
2009-01-17

    Jane S VIP
Mm:)
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson