Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olyckligt förälskad.


själen faller.


min själ faller tung i natten
utan dig bredvid mig spinner jag ej nöjd som katten

jag var en gång en rastlös själ
när jag hittade dig fann jag vem jag är

släppte dig gjorde jag obevekligen,
och nu faller min själ hejdlöst utan kärleken ifrån dig

nu vet jag inte längre -
mycket mer än att jag existerar här

den jag är,
försvann i skuggor och smärta

hoppas du finner din väg hit igen,
och gör så att mitt hjärta slutar falla

om och om igen.


enbart för dig!



/ c.n




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart