Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste tro

Du måste tro att vägen som du färdas på
ska leda dig till målet innan skymning faller

Du måste tro att älven rinner ut i havet
det stora vida som du alltid längtat till

Du måste tro på att förnuft och ljus
ska segra över rädslan som gör människorna onda

Du måste tro på att det lönar sig att leva
för du får aldrig veta riktigt säkert

Nej riktigt säkert får du aldrig veta
och det är därför som du måste tro




Fri vers av stenhur VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 11:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Fin och klok poesi i allra högsta grad!!!sparar jag att ha och ta fasta på i mörka stunder..tack!
2010-08-01

  mare VIP
Mycket bra skrivet !!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP