Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej säger den..

 

 

en liten dalgång

en leende mun

som en blinkning

på din kind

så varm och vänlig

hej säger den

rynkan som ler mot mig

just där bredvid din mun

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-17 15:47



Bookmark and Share


  Karin Andreasson
Vilken finurlig och fin liten dikt. Applåd!
2009-01-18

  Lyckohäxan Enediel
Hihi det här är nog nåt som bara du klarar av...att skriva om en liten rynka och få det att låta som det bästa i hela världen! =)
Me like!!
2009-01-17

  Maria Natasja
en rar text. gillar!
2009-01-17

  Blåbäret
åh känns som ett favoritställe att vila ögonen i...så mysigt varmt skrivet
2009-01-17

  Carola Zettergren
Himmel vad fint poetat, varmt och lekfullt!!!Sparar så klart!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin