Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad

 

någon turisattraktion blir jag aldrig
om jag inte gör som skomakar´n
smäller upp skylten:
FORNMINNE
men jag tycker det kvittar

jag är tillfreds med antikrondören
och att dra till älgskogs
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 16:54



Bookmark and Share


  Connie
Skogens drottning i all sin prakt! Jag väntar mig nästan ett ljud ur skogens djup! Men vad är det för ett djur till vänster?

En Bälg = en lite sämre variant av skogens konung ;)
2009-01-20

  Carola Zettergren
:):)Helt underbart!!!
2009-01-19

  kia k-n
Ingen TURIST-attraktion, dom är bara till för korta besök.
Du är en attraktion rakt av - som blommans nektar för bina - söt, närande och nödvändig!
Någon man gärna stannar länge hos och sen återvänder till hela tiden.
2009-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Cool bild. Och du är visst attraktiv!
2009-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Yngve Freij?

Det primära är att man är tillfreds, kära konstnärinnan.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger