Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är ointressant när jag tänker på dig




Jag blundar och ser dig i mitt inre
min mun drar på sig

värmen du ger
känslan du skapar

räcker en hel vinter


Jag blundar och ser dig i mitt inre
minns vårat första möte

lyckan du ger
kärleken du skänker

räcker ett helt liv


Jag blundar och ser dig i mitt inre
Jag är förlorad

glädje och lycka
värme och vänskap

kärlek för en evighets evighet




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 18:42



Bookmark and Share


  Svartsilver
vilken varm text!
2009-01-17

    sunnanvind
Att få känna så ..DET är lycka! Varm applåd!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson