Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återtåg

Det luktar grönsaksgryta här
och välgörande teer
min kropp ömmar
för jag har använt den
det svävar en aura
av främmande molekyler
runt min kropp
blandat med det vita ljuset
och skogens tunga närvaro

Det luktar grönsaksgryta här
och ligger konstverk på bordet
vid mitt fruktfat
för jag har samtalat
med min musa
och slutit ett kontrakt
kring ett ultimatum
som jag alltid känt till
men alltid svikit

Det luktar återtåg




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-17 18:58



Bookmark and Share


  Tim Söderberg
Fint skrivet
2009-01-28

  Johan Bergstjärna VIP
Gillar jag mycket! : ))

Ja... man kanske behöver sluta
kontrakt tillsammans...
Det är det starkaste som finns...

Jag tycker om enkelheten i denna dikt,
du slutade där det skulle sluta
känner jag det som.

*applåd!*
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin