Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upprørd øver ett event på tv dær bara politiker och designer var inbjudna.


Varfør

Varfør ær det bara rika och framgångsrika som blir inbjudna på øppningar av teatrar och koncerthus?

Varfør ær det aldrig hemløsa och arbetsløsa?

Varfør ska det kosta sååå mycket pengar att se teater och musik?

Jag ær så trøtt på detta uppdelade samhælle, orættvisor i værlden.

Finanskris, ha, det ær væl værre før dem som inte har någon mat.

Vi ær så bortskæmda och tror vi har stora problem.

Hur intilligent ær mænniskan nær vi inte kan få det att fungera?

Hur långt ska det gå innan vi ska læra att bygga en bættre værld?

Jag blir så førbannad och ledsen.

Tænk om alla som ær sjuka fick komma till Dramaten en kvæll.

Alla pensionærer som inte har råd blev bjudna på Grand Hotel.

Fattiga barn kom gratis in på Grøna Lund.




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-17 20:11



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Nu har jag skrivit till Dramaten att jag tycker de ska bjuda in arbetsløsa, hemløsa, sjuka, dem som tror att det bara ær før "fina" mænniskor, dvs dem som inte har råd att få en fin upplevelse eller att de tror att de inte ær "fina" nog. Fina mænniskor ær dem som ser oss alla med samma værde.
2009-01-19

  Cris
Ja varför får alltid de rika och de uppe i toppen vara med? Det vore ett fint drag av tex dramaten att alltid bjuda in några arbetslösa, hemlösa etc.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel