Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver vad jag vill

 

Jag skriver om mig och om dig

eller hon och han

de som står där borta i busskön

och fryser häcken av sig

 

om samtid

eller hon och han

de som seglade utan kompass

men hade en solsten

 

om Sverige

eller hon och han

de som tar en kopp kaffe i Brasilien

eller var det i Valparaiso

 

jag mötte Wells häromdagen

dansade med Aro på Café Opera

släktträffade med Ph

och kramade Blossom

(gissa vad som är sant...he he)

 

jag skriver banalt

eller sakralt

möjligen ibland lite brutalt

 

Jag skriver om vad som faller mig in

utan att bry mig 

om det faller dig i smaken

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-17 20:38



Bookmark and Share


  lyckeli
japp, och det gör
du så jäkla rätt i

aro och en fika

ja, ja
ring upp mig nästa gång
så hänger jag på

har lite jag vill snacka om där
2009-01-20

  Gunsan
Det är väl det som gör den här sajten så skön ... man kan prova sitt skrivande - på skoj eller på allvar ... som det passar
Man kan vrida o vända på begrepp eller fånga ett ögonblick i vardagen
Bra skrivet
Bra beskrivet!
2009-01-19

  Rolfsdotter
Klokt, fortsätt med det.
2009-01-17

    Nattviol
Självklart!!
; )
2009-01-17

  Carola Zettergren
Helt rätt och riktigt!!!Bra skrivet om det!!!
2009-01-17

  Svartsilver
skriva gör man för man själv finner det viktigt inte för att andra ska älska allt man gör.
bra text
2009-01-17

  Mona*
Helt rätt!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP