Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likvaka

Sakta men säkert
läker alla sår
torkar bort alla tårar
återigen

Jag är en flod
full av skrot
jag kan knappt andas
och jag lägger mig
med korsade ben
och händerna på bröstet
som en död

Som en död!

Jag ska resa mig levande
strålande och stor
och uppmärksam

Jag ska hejda världen
och märka den.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin