Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom peng pung





Den materialistiska existensialismen
tär på min plånbok

Men pungen är full......




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-17 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson