Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns sten

 

jag kunde säga att jag är ledsen
men vad hjälper det

det finns sten
och det finns tårar

och droppen urholkar stenen
men vem kan fälla alla dessa tårar

när inte barnen kan
när inte mödrarna kan

stenen är orubblig
och jorden vrider sig runt sin axel

och vad vi än säger
hjälper inte

det är en svart svart natt
och jorden är ett klot av kall sten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 02:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Superbt!!!
2009-01-19

    Tea Alex
det är en svart svart natt
och jorden är ett klot av kall sten

Väldigt vackert formulerat!
2009-01-18

  kia k-n
Smärta, vånda och sorg.
Att vi kan göra varandra så illa, både i det lilla livet och i stora sammanhang mellan länder.
Ja det är svart.
Vi får försöka tända små små ljus och hålla hoppet levande trots allt.
2009-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Är det inte så att det är människornas hjärtan som består av kall sten?
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger