Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyskrapor är häftiga tycker jag

Önskar att jag hade så mycket pengar att jag kunde bygga mig en egen
liten stor skyskrapa
Och självklart så vet jag att jag skulle behöva ett tillstånd av kommunen och
staten
att få bygga den
Men om jag fick det så skulle det bli en vacker fantasifull tidlös skyskrapa in i framtiden på hundra tjugo våningar
En skyskrapa på fyra hundrafemtiometers höjd
Så snacka om att jag skulle få den bästa utsikten över hela Stockholms stad
Titta där borta
Vad liten Globen ser ut
Det är nästan ut som om man skulle kunna sparka på den
För det ser ut som om det ligger en liten boll därnere
Så om jag fick bygga en skyskrapa så skulle det bli något utöver det vanliga
Det där lilla extra
Ett litet underverk
Ett mästerverk
Ett monument för tidens era
Och självklart något som alla i alla åldrar skulle tycka om
att beskåda
Både innanför och utanför den
Ja, det skulle bli en häftig sådan

Ken Cassel
18/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-18 10:37



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jo självklart så skulle det finnas det
Det skulle även finnas en trampolin ut ifrån taket där dom våghalsiga kan hoppa bungyjump och för de som vågar slänga sig ut med en fallskärm i sin ena hand
Och längst nere i skrapan skulle det finnas värsta centrumet med alla möjlliga flumiga olika sorsters affärer
Det skulle även finnas ett par diskotek och en ungdomsgårdär ungdomarna skulle kunna göra en hel del
olika saker
Sitta vid en dator kanske och skriva en dikt eller sitta i mysrummet med andra vänner
och titta på en film
Ja där skulle det finnas massor med saker där som de skulle kunna göra
Allt det är bättre än att dom står och hänger vid ställen som typ
T-Centralen
Det är inget bra att dom står där och hänger om ni förstår vad jag menar
Bara en massa eläne och skit

Tackar ödmjukast Magnus för kommentar
He he he
:)
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel