Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Tankarna om dig,
flyger iväg.

Sorgen tynger mig,
som en stor sten.

Ögonen fylls,
med tårar.

Jag kan inte sluta,
bara frågar varför?




Fri vers av Alvöga
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga