Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann


till syvende och sist
har jag bara kvar
den lilla fasta kärnan
sprängande av kravet
att vara sann mot mig själv

kring den knyter jag mig
i fosterställning
ensam
osäker och rädd


inte idag

men

i morgon

ska jag stå rak

allt går över
även det svåraste




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-18 17:46



Bookmark and Share


  kia k-n
Det gör ont.
Ibland gör det så förbannat ont.
Ligg kvar där och bara skydda din kärna - den är en skatt .
Jag vill stryka dig över ryggen i tanken.
Säga - du är inte helt ensam, även om det är det som känns.
Du finns i våra hjärtan. Du behöver inte vara stark just nu.
Vi kan inte bära din smärta, men vi tänker på dig.
2009-01-18

  aol
dina ord som knutna blomblad som värkande öppnar sig mot solen en mycket vacker sann berörande dikt
2009-01-18

  Elaine.S VIP
Det finns styrka i dina ord...en styrka som vilar, famlande en stund, och den stunden kan vara så obehagligt otrygg....

"kring den knyter jag mig
i fosterställning
ensam
osäker och rädd"
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger