Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekskrank









jag är hel, men mitt hjärta är tomt och det skriker.
jag är varm, men min kropp är kall och den fryser.
jag ler, men inom mig bär leendet en falsk skepnad.
jag skrattar, men egentligen gråter jag.





/ c.n




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 18:13



Bookmark and Share


  Svartsilver
ja så kan hjärtesorg kännas..
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart