Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

Vinden
i silvergranen
viskade ditt namn

I drömmarna
är du fortfarande levande
minne.

Lilla pappa,
kamreren

som ville teckna o måla
som ville dikta o skriva

men som livet
fodrade annat av.

Ändå,

jag höll din hand
sista natten

Du gav mej

ALLT

av ditt liv
Det som var DU
I en stilla stund.


Kort som en blinkning.

Men jag var där.
Jag såg
jag märkte.
Jag var där
Jag såg
Jag kände
Jag visste allt
på en sekund

som tog ett liv att undra över.

Tack pappsen











Fri vers av durr
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 17:43



Bookmark and Share


  Kvarlämnad
Underbart vackert !
2009-04-18

  lycksele
Här är den rätta länken
http://se.youtube.com/watch?v=BHo_9ie4Q1Q

2009-01-30

  lycksele
Du skänkte mig glädjen och skratten
I din värld fick jag komma in
Du var den lyssnande rösten i natten
Du gav mig den tid som var din

Den sången spelade jag på mammas minnesstund 28 Nov 2008.
Här är youtube video med Lasse Berghagens text sjungen:
http://se.youtube.com/watch?v=BHo_9ie4Q1Q

2009-01-30

  Yrre VIP
Vilken kärlekshyllning, tack att jag fick ta del!
2009-01-24

  Kim VIP
Lyckliga dig som hann vara där! Sorgligt när någon går över ensam till andra sidan... det blir en tagg i hjärtat.
2009-01-22

  Björn Nilsson VIP
Gatorna är fulla av folk som borde ha varit något annat för det egna välbefinnandets skull. Vårt samhälle fungerar ganska bra, men kanske just inte för människorna som bor där.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr