Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn

Ditt namn försvinner sakta ifrån tingen
det hus du byggde
allén som du planterade
ska i en framtid bara vara verk av någon

Om de alls finns kvar
för genom hagarna
där sten för sten bars bort av valkiga händer
dundrar motorvägen




Fri vers av stenhur VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 21:51



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Väl uttryckt! Och så väl att ändå en del av det gamla finns kvar...
2009-05-07

  sulimaa
Tänkvärt om svunna tider...
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP