Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord


Min svarta bok

 

 

jag känner aldrig
att jag räcker till
det är alltid något fel
på mig

så jag drar mig undan i tystnaden
i mörkret hos ensamheten
där tårarna får falla fritt
som stenar mot glas
och jag går barfota på skärvorna
blöder smärta
låter hatet mot mig själv växa

ser mig själv i spegeln
krossar den med näven
så att den blir lika trasig som jag
jag skrattar åt mig själv
brister ut i tårar
ihopkurad på golvet

skriver ner mina tankar och känslor
i en liten svart bok
som ingen någonsin får läsa
där försöker jag stänga in mig själv
gömma all min smärta mellan raderna

stänger in mig själv
för att glömma bort mig själv

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 22:59



Bookmark and Share


  Veronic@
Vackert skrivit, så himla naket, jag gillar den.
2010-09-12

  VampyrÄngel
så himla vackert, smärtsamt skrivet.
du räcker visst till Nicklas, du är du för att ingen annan är som du (: och då kan man inte misslyckas.
2009-01-19

    ej medlem längre
Dina ord och hela du räcker alltid till--------------glöm aldrig det---underbart vackert skrivet"
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP