Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett spel om envar.


Mardröm, eller?


runt dig virvlar masker
till en grotesk kakafoni av ljud
klockan slår aldrig midnatt
och det blir aldrig demaskering

scenbytet gick snabbare än ögat  
du står plötsligt ensam
omaskerad mitt i salen
belyst av kalla spotlights

man väntar på ditt tal
gör mantelrörelser
och höjer vapnen
under tystnad
 

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-18 23:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Avklädd, ställd, brustna illusioner starkt utanförskänsla vem är jag
blir tankar som far igenom huvudet när jag läser denna starka text.

Eva
2009-01-20

  Elaine.S VIP
Tre delar som var och en bjuder på fasa så bildrikt att pulsen slår hårt när jag läser...och det kan vara en mardröm men för en del livet självt...
2009-01-19

  Bjarne Nordbö
Wow, en hel film i detta.
2009-01-19

  Carola Zettergren
Huga, vilken rysare, men det som är en mardröm för mig kan vara verklighet för en annan! Snyggt skaldat!
2009-01-19

    ej medlem längre
Man blir hänförd--alldeles mållös över denna begåvning, tack för dina vackra ord och verk, tack!
2009-01-19

  Night Soul Woman
"man väntar på ditt tal
gör mantelrörelser
och höjer vapnen
under tystnad"

Vilken scen! Bra skrivet!
Du bygger upp stämningen så bra!
*applåder*
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger