Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segt godis

Som segt godis
Som fastnar i
Tänderna har
Du fastnat i mitt liv..




Fri vers av E.Wernram
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 06:36



Bookmark and Share


    Bleu
Jag gillar liknelsen! Det är svåra bitar att ta bort.
2009-01-23

  stella
Vissa människor gör starkare avtryck än andra och vissa fäster sig så här.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram