Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din

du rör vid mina
trötta ögon
ritar ut mitt ansikte
linje för linje.

jag lyssnar noga
för tydligen är jag
inte så smart.
du virar in dina
tankar i vacker konst.

allt jag kan säga
är att jag är din
även om det inte
är så mycket..




Fri vers av E.Wernram
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-01-19 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men det kanske räcker. Fint skrivet!
2009-01-20

  stella
Snyggt virkat om kapitulationen...
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram