Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimosa (sensitiva)

 

(Det handlar om dig)

 

Slut inte mer
så ängsligt dina blad
mörkret du fruktar
är din vila och din vän
plantera din dröm
i trygghet ska den gro
känn kärlekens hand
den är mild och öm

 

Blomma, Mimosa
känn hur väldoftande du är
vet att du är vacker
när du visar ditt sanna jag
ljuset och värmen
du inom dig bär,så

öppna dig varsamt
blomma min vän

dagen är din
dagen är här

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-19 13:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt underbart.
2009-03-02

    Sleepy
mörkret du fruktar
är din vila och din vän.
älskar den meningen :)
2009-02-04

  Elaine.S VIP
Älskar titeln för doften och sprödheten den förmedlar.
Resten av orden bärs fram så varsamt med sitt budskap...vackert och innerligt!!
2009-01-20

  Michaela Dutius
En ömsint och vacker uppmaning!
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Starkt, vackert, stolt och livgivande!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter