Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans leenden

 

människan ler som chimpansen
för att visa att hon har
goda avsikter
 
visar tänderna i ett grin:
jag är vänligt inställd

men somliga människor
ler som hundar
inte mot dig
men åt dig
elakt

till och med leendet
har människan lärt sig
förvanska




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-19 15:24



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
javisst maänniskan är ju människan för intet.
2009-01-20

  Eva Langrath VIP
De finns dessa människor och skickligt skildrar du dem.

Eva
2009-01-19

  Connie
Jag har upplevt många leendevandringar! Men vad är det för leende som tvingar en att uppsöka gråten?
2009-01-19

  Carola Zettergren
Människan är ett märkligt djur, verkligen !!!
2009-01-19

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hahaha ... men satte skrattet i halsen, för det var ju så sorgligt sant. Bra uttryckt!
2009-01-19

    miramari
Tänkvärt!

Det finns många olika sorters leenden. Riktiga och falska och några där emellan.

Så kan man le i mjugg...

(och mjugg är ett ganska roligt ord)
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger