Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte gjort ont

 

det som inte gjort ont
var aldrig värt att kämpa för
och gjorde det inte ont
innebar det heller ingen uppoffring

det som kommer lätt till dig
går lätt ifrån dig
utan att lämna avtryck 
lämnar dig blank
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-19 18:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så sant, det rinner bara av som regnet ner i brunnen.

Eva
2009-01-19

    Madeleine Ågren (Maduska)
Mycket tänkvärd.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger