Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt oss

Får jag älska min son
o samtidigt tycka han är en
ass-in-the hole
men
att han alltid
skulle vilja bättre

Får jag älska min mamma
o samtidigt tycka
hon är
en tant med mkt kontroll
som jämt ska lägga sej i
men att hon
vill alltid väl

Får jag säja
att
min älskade sons pappa
var en
genomrutten svikare
men en människa med stor KÄRLEK
som hade önskat mer

Och
JAG
JAG
Förlåt
Gud att jag finns

Vem förlåter mej
Ja,
vem
förlåter mej

Jag finns ju alltid
här









Fri vers av durr
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 21:42



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Svar: ja.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr