Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tortyr, fängslande utan rättgångar, hemligstämplingar.... låter som KGB, Stasi och Securitate... men är alltså USA:s förlänga arm, även mot s k allierades medborgare...


En orättsstat



CIA och dess ”krig” mot terriorismen

CIA ÄR TERRORISM

CIA är den fruktansvärda tortyrens ansikte

Man begår brott mot mänskligheten

I klass med Gestapo, Polpot och Maos övergrepp

Av befolkningen….



Enligt filmen på tv4-fakta kl 20 00

Ja nu kanske en del säger propaganda eller nåt

Men helt klart är att Kanadas rättssystem

Och EU:s representant som undersökt frågan

Sett detta…

”kanske är de för vänstervridna med i så fall”


Helt klart är att USA börjar göra sej förtjänta av

Att vara världens mest hatade stat…

För om man för ut människor till andra länder

För att genomföra förhör under toryr

En vidrighet väl i klass med Gulag….

Så är man inte förtjänt att kallas rättsstat




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO