Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spinnakern tog sig en jamare


Ett enda misstag
mitt i smällkall vinter
och fem liv

finner dem i källaren
blinda
som små råttor

men kattan spinner

Misstag?

jo pyttsan.




Fri vers av halmstrå
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 21:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Katter kan kåta till det minsann!
2009-01-20

    papillon
Katter kan begå snedsprång men aldrig misstag........
2009-01-19

    Maria Malm
Gulligt med små kattungar, man kan inte tänka på vilka jägare de kan bli sen.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå