Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränder

 

Vi knöt band

Vita med röda ränder

I blåsten bakom Gula husets

Sommarveranda bland

Knoppande syrén

 

Sjön guppade vitvågad

Ekan slog mot bryggan

Tvätten på strecket

Fladdrade trumvirvlar

Med sina vita lakan

 

Solen gick i moln

Mörkret kom med regn

Våra band flög iväg

Vi gömde oss på verandan

När blixten kom med åska




Fri vers av madigan
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan