Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor Röda

 

Medan jag vände

Huvudet sakta bort ifrån dej

Den där kvällen då allt var försent

Såg jag himlens stjärnor

Ovanför ditt huvud blänka i rött

 

Du vilade din haka på mitt

Huvud i tystnads tomhet

Här på sommarstrand som

Nu är tyst kall och mörk

Som vår kärlek 

 




Fri vers av madigan
Läst 296 gånger
Publicerad 2009-01-19 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan