Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vilsna skepp

Du och jag....Vi....
Två vilsna skepp på livets stormiga hav.
Tyst driver vi utan några märkbara mål.
Vi vet att någonstanns finns den hamn vi så
länge saknat och sökt efter.I åratal har vi sökt en
lugn vik där vi kan kasta ankare..
Kanske är du min försvunna livbåt som slitit sig loss.
Kanske när stormen bedarrat kan vi sakta mötas.
Kasta ut en lina och fästa den vid en kaj.
Gå iland för att utforska nya marker.
Sitta vid stranden,se vågorna stilla smeka båtarnas slitna trä




Fri vers av LillaMy
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMy
LillaMy