Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens Idioter

 

 

drömmar är så lätt att drömma
så enkelt att förväxla dem med verkligheten
och innan man vet ordet av de
så hoppas man på något
som aldrig kan ske

men verkligheten hinner alltid ikapp
kvar står man där som en simpel idiot
stirrandes in i spegeln med blåögd blick
det blir svårt att andas med gråten i halsen
men man får dra på sig masken och låtsas lé

för drömmar är så lätt att drömma
att önska är lika enkelt
men även om tusen stjärnor faller från skyn
så slår inga drömmar eller önskningar in
för verkligheten är hård och ensam

kärleken är endast gjord för några få
de som lever i drömmen
och ironin i det hela är
att de oftast inte vet om det själva

vilket gör dem till de riktiga idioterna

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 01:14



Bookmark and Share


    Bealiis
Om det du skriver är sant, då vill jag vara en drömmare.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP