Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som jag önskar fick dig att häpna

 

 

jag vill säga orden
som får dig att häpna
och formar din söta mun som ett  gigantiskt O

jag vill ta dig i mina armar
känna värmen från din hud
och smeka håret från din kind

jag vill låta mina läppar
fuktas av dina
kärlekskyssar

jag vill vakna upp vid din sida
se dina änglaögon tindra
natt som dag

jag vill kunna skriva orden
som får dig att smälta
och lé

jag vill hålla din hand
när vi tar en promenad
till ingenstans

jag vill kunna se dig i ögonen
och kalla dig min egen

och jag hoppas
att drömmen blir sann
en dag

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 732 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-20 01:51



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Varje gång jag läser något nytt av dig, eller gammalt så ler jag, eller smälter, och häpnas. Shit vad du är bra!
2010-10-22

  Ranja Bjurman
Vilken underbar stil du har!
2009-03-17

  Louise. J
Otroligt fin Nicklas.
2009-01-20

    Bealiis
Vem du än skriver till så kommer texten verkligen att få henne att smälta.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP