Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodikryss till salu!






Det finns många toner
som fastnat i mitt inre
Jag ska inte säga
att jag saknar tiden vi hade
för det gör jag inte...

Det finns några toner i dur
som jag behåller
men de flesta var trots allt i moll
och är för alltid glömda...

Nu spelas annan musik i mitt inre
och för det tackar jag dig!
men jag kommer aldrig glömma
att det var du
som ströp musiken...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson