Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsmeja - som dagsvers!

 

jag är på väg bort nu från kliniken
bort från att avgifta andra
till att avgifta mig själv
från mitt beroende av nattliv

jag en nattuggla
klipper med ögonen och burrar upp mig
nyser och stoppar näbben under vingen
alltför många förmiddagar än

jag hoppas på ljuset
och att skogen ska locka mig ut
till viltstigarnas vittringar
i blöta januarimarker





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 16:57



Bookmark and Share


    Tea Alex
till viltstigarnas vittringar
i blöta januarimarker


Bra formulerat! Man längtar ut direkt!
2009-01-21

  Elaine.S VIP
Att förändra dagen till något mer än sömnens existens...det gör man säkert inte i en handvändning men ljuset kommer mer och mer för var dag...ta det med ro!! Det finns ett då , ett nu, och det som kommer, i dina ord...hoppfullt!
2009-01-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
igenkännande nattspegling.
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Skogen är alltid en lockelse.
Liksom solen.
Always the sun...
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger