Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag har jag
skrikt
gråtit
bankat
mitt tankfulla huvud
i väggen.

Jag har blivit
tröstad
sårad
ensam
Men jag vet att
jag gjorde rätt.

Så kom glödande lava
och försök dra med mig
Jag skall stå kvar
och möta Dig

För jag skall bli
starkare än havet
och jag skall bli läkt
och jag skall älska
mig själv.




Fri vers av teatermask
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask