Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är den förbjudna frukten förkroppsligad

och jag får inte älska dig:
för jag älskar henne

och jag får inte drömma om dig:
du får inte vara i mitt huvud

du får inte leka med mig i sömnen:
än mindre i vaket tillstånd

du får inte låta dina fingrar gå på upptäcktsfärd över min hud

eller så älskar jag henne för mycket
och åtrår dig för stort

för vissa nätter önskar jag mig till dig
i din poetiska symboliska närhet
som alltid ger mig inspiration att fortsätta
vara det estethjärta jag är

men du får egentligen inte vara här




Fri vers av supersurrealist
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 19:15



Bookmark and Share


  absintum
snygg tabuskildring!
2009-01-20

  Anna Liljestrand
Tack!! för hur du klär tankar!!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist