Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad? Det mest otänkbara.


Nu har jag gjort det!

 

nu har jag gjort det!
jag fick svindel
det är värre än att hoppa
bungyjump
fallskärm

fritt fall!

och jag gjorde det!

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-20 20:51



Bookmark and Share


  aol
bravo det är också min dröm
2009-01-21

    Tea Alex
Grattis!
2009-01-21

  Hildegun Relefors
Förstår din glädje, samma för mig efter 2 års italienstudier, prata med en "inföding"!
2009-01-20

  Eva Langrath VIP
Lycka att övervinna sin rädsla. Grattis.

Eva
2009-01-20

  Ronny Berk
för en jordbunden högländare är det mesta otänkbart; kvittar lika om det bungyjump med eller utan fallskärm och fritt fall verkar vara ... en svindlande upplevelse...
2009-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Congratulations and salutations!

Inte illa!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger