Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min far sa så en dag när vi fixade fint till mamma skulle komma hem


Jag får sån lust att vattna plastblommorna

Vilken makt har jag

har vi

balkongen är öppen, stäng

allt slutar

vi fortsätter

vi lever med varann

vilket mod

visa kärlek

kom, vi ska äta nu




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-20 22:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
må din balkong alltid stå öppen
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel