Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DONGEN


DONGEN till internet
Står oftast för nåt som går snett
Så grimasch eller leende brett
Från support frn en jävla sprätt
Som sällan går rätt…




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO