Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialen och min familj

sakta böjer du dig fram och plockar upp mina trasiga skor och återvänder till högen med disk, jag sätter mig ner från allt springande i kvarteret, jag drar in min tunga kropp till köket, glor ut genom fönstret med ett glas mjölk i handen ,och skrattar när dom andra grannarna leker på ett klumpigt sätt i konstiga kostymer.
Magen kryper samman till en varelse och jag väntar efter ett par mackor "mamma" skulle bre klart, "syrran" står fortfarande kvar framför speglen , jag tror hon lider , ungefär som "pappa" gör när han kommer hem sent efter jobbet ,och slår upp sin whiskey flaska på bordet då "mor" redan står och bortstar sina tänder.
Kvällarna är nog skönast här hemma , jag med mina stora hörlurar i en evig kvällsdepression , min "syster" som sms:ar med prinsen, "mamma" som redan somnade kring nio och "far" som ingen bryr sig om , Socialen kunde inte ha valt en bättre familj.




Prosa (Novell) av daniele
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-21 00:41



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
den här gör ont i mig, hur människan kan fara illa, tack för du delar med dig!
2009-01-21

  Rockalex
Tack för att du delar med dej
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele