Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att resa sig.


sprängande

Sprängande smärta förtär mig innifrån
tuggar på mitt innandöme

Sprängande rädsla slår mig till marken
trycker mig pulserande mot asfalten

Sprängande ilska reser mig upp
slår sönder det som hotar mig!




Fri vers av staff
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-21 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff