Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
va gullit


romantik

skummet yrde över pirarna
och vi vände om
en iskall promenad i strandstenarna
gick inte ens ombord
ett stålgrå hav
med tunga dyningar
toppade av en ilsken sydost
långt långt ifrån
alla vackra drömmar
om havet

på söndagarna
om det är
lugnt och sol
kommer romantikerna
med sina löjliga
små vovvar
med skotskrutiga täcken

det är inte av bakrus
jag spyr på söndagarna




Fri vers av tom boreland
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 11:55

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blåbäret
skotsrutig romantik kan bli för mycket...ibland...om man inte är en av huvudpersonerna förstås :)
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland