Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man fåååår väl fria till sig själv eller?


Käraste Stina, vill du gifta dig med mig?

 

 

Böjer mig ner på knä

och räcker så vacker tass

-Låt oss för evigt vara samman

 

Famlande famnande

den delvis ogripbara

skymtar men skyms

bebådar något blygt

skådar någont skälmskt

 

Giver jag sålunda mig själv

till mig själv 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-21 21:34



Bookmark and Share


  korpfjäder
Undrar hur man tänker sig att handskas med det här i den nya äktenskapslagstiftningen!
2009-01-26

  papessa
världens charmigaste bröllop...
2009-01-22

  Carola Zettergren
:):)himmelskt charmigt, måste jag säga; vilket frieri!!!:)
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP