Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okännd artist


kvällsmusik

ur en svart siluett
mot blåsvart evighet
kommer ylandet
gång på gång
gårdarnas hundar svarar
vilket får en rockkonser
att framstå
som en viskning

turbo och tornado
tar det lugnt
hybridgenerna
reagerar inte

men jag känner
inte igen ljudet
och krokodiler
finns inte
på valaberg




Fri vers av tom boreland
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 20:35

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland