Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärringar


”Jag kan inte göra nåt
jag är inte avdelningschef”
Sa han om sina tråkigheter på avdelningen

Gång på gång sa han samma sak
Till sin kvinnliga bekant
Han beklagade och beklagade
Man kunde liksom inte missa
Att överhöra

”Hon gjorde si, hon gör så o s v”
Huddinge kommun har tydligen kärringar
Av 2 kön
Han satt och mumlade om allt
Som istället för att ta upp saken
Med vederbörande sitter och beklagar sej…




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-22 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO