Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du står med ena foten i graven




Idag har jag grävt...

inte en grav

men väldigt djupt


Jag har plockat upp...

det som legat under jord

bortglömt, gömt, förträngt


Nu ska jag bara skyffla...

stänga hålet igen

men det är lättare


För nu...

ligger delar av dig i hålet

och du är förminskad


Men var inte rädd...

för var dag ska jag tacka dig

med nya blommor på din grav




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson