Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte bli sårad en gång till


Ja, Ja, Ja
Jag vet om att du älskar mig nu
För hela tiden så ringer du
Skickar mig kärleksfulla SMS då du bedyrar din kärlek
Då du vill att jag ska höra av mig och hälsa på

Ja, Ja, Ja
Jag har förstått att du älskar mig nu
Du vill att det ska bli jag och du
Du vill att det ska bli vi två
Det värsta är att jag inte vet var jag har dig eftersom du har lurat mig förut
Vilket inte har varit så kul
Så jag känner mig lite osäker på vilken väg som jag ska gå
För senast vi träffades så lämnade du mig
med ett öppet sår
Ett sår som tar sin tid att läka
För sist när jag visade dig mina äkta känslor för dig så bemötte du mig
som om jag vore en liten räka

Så ja, ja, ja
När du sårade mig sist tyckte jag att du var riktigt ful
Vill inte bli sårad en gång till …..

Ken Cassel
22/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 421 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-22 15:18



Bookmark and Share


  ockerconny
Tack..
2009-01-22

  Björne.H
Ett poem utan försök till skönmålning, som berättar hur det känns, som sätter sig direkt i mig som läser den. Kanonbra.
2009-01-22

  glittertindra
en text om när man inte tror längre på det som sägs pga tidigare händelser... igenkänningsfaktor...
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel