Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älgtango

Att älgarna kan sjunga det drömde jag
sen gick det många veckor och drömmen glömde jag
men så en dag när tiden väl var mogen
så stod en älg och sjöng en tango bort i skogen
Och när jag tänker riktigt rätt på saken
så vet jag inte om jag drömmer eller om jag nu är vaken
För drömmar kan man minnas fast man glömt dom
och dom kan faktiskt finnas fast man drömt dom




Fri vers av stenhur VIP
Läst 939 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-22 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älgtango, härligt undrar hur den ser ut...
2009-01-27

  Gawain
Blev genast lycklig när jag läste detta härliga stycke! Sen titeln då, bara den är värd en varm applåd. Resten kräver jag att få hylla med ett stort leende och en hel film av inre bilder.

Älgtango. Undrar just hur en en sån skulle låta. Tror vårens uppgift blir att undersöka saken, både i drömmen och skogen. Dessa platser som så gärna smälter samman..

Helt fantastisk :)
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP